ΔΗΩ GUESTHOUSES

Μπορείτε να συνδιάσετε διακοπές και αθλητισμό!

Κάντε την κράτησή σας πατώντας εδώ 

Για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο Tyros Triathlon 2019 (21-22 Sep) έκπτωση 10% για (1) μια διανυκτέρευση και στην περίπτωση δεύτερης διανυκτέρευσης υπάρχει έκπτωση 30%.

Θα υπάρχει δυνατότητα early check in και late check out ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Σε απόσταση μόλις 500 μ. από τη θάλασσα πέντε κατοικίες συνθέτουν το ΔΗΩ Guesthouses
Xτισμένες σε ένα επικλινές κομμάτι γης  2.500 τ.μ., που αγκαλιάζοντάς το προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο Μυρτώο Πέλαγος, ενώ παράλληλα φλερτάρουν με τον ορεινό όγκο του Πάρνωνα (Περιοχή NATURA).
Η αρχιτεκτονική των κατοικιών ακολουθώντας την τοπική καθώς και η χρήση υλικών της περιοχής – πέτρα, ξύλο, κεραμίδια – εναρμονίζεται απόλυτα με τη ζεστή, ξεχωριστή, διακόσμηση τους, προσφέροντας στον επισκέπτη μια εξαιρετική αίσθηση φιλοξενίας και προσκαλώντας τον να χαλαρώσει στο δικό του χώρο στην εξοχή.
Η επιθυμία της Μαρίας Κόικου, που σχεδιάσε και κατασκεύασε τις κατοικίες, ήταν ο επισκέπτης να μην είναι απομονωμένος, αλλά παράλληλα να εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα του όποτε ο ίδιος το επιθυμεί.
Όλες οι κατοικίες διαθέτουν βεράντες προστατευμένες από αδιάκριτα βλέματα και ιδιωτικούς κήπους με κρυφό φωτισμό και σαλόνια εξωτερικού χώρου.
Η κοινόχρηστη πισίνα με τους γύρω από αυτή διαμορφωμένους χώρους καθιστικού και τις ξαπλώστρες, τα deck με τα coffee tables, ο γύρω διαμορφωμένος χώρος και οι φροντισμένοι κήποι προσφέρονται για χαλάρωση και διασκέδαση.
Οι πλήρως θερμαινόμενοι χώροι και η θαλπωρή των τζακιών, παρέχουν τη δυνατότητα λειτουργίας του καταλύματος και κατά τους χειμερινούς μήνες, προσφέροντας στον επισκέπτη το μοναδικό συνδιασμό βουνού και θάλασσας

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε:   
Κα Μαρία Κόικου,
Τηλ.: +302102432819
Τηλ.: +302757041508
Κιν.: +306944521687
email.: mkoikou@teemail.gr  & dioguesthouses5@gmail.com