ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” Κοιν.Σ.Επ συνδιοργανώνει με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, την Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Αγώνα δρόμου που θα διεξαχθει στον Τυρό Κυνουρίας στην Αρκαδία την Κυριακή  4 Ιουνίου 2017

  • Γενικές πληροφορίες αγώνα
Ο αγώνας θα έχει αφετηρία από το λιμάνι του Τυρού όπου και θα τερματίσουν οι αθλητές κάνοντας ένα πλήρη κύκλο του κόλπου. Η συνολική απόσταση μιας ολόκληρης διαδρομής είναι 8000μέτρα.
  • Θα διεξάχθουν αγώνες 8χλμ( 1 γύρος) και 16χλμ.(2 γύρους)
Οι κατηγορίες αθλητών είναι: εώς  29ετών / 30 – 39 ετών / 40 – 49 ετών / 50 -59 ετών / 60+. Κάθε κατηγορία θα πρέπει να συμπληρώσει 10 τουλάχιστον συμμετοχές για να ισχύει. Σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές ενσωματώνονται στην προηγούμενη ακριβώς κατηγορία και γίνονται μια.
  • Παιδικοί αγώνες 400 και 800 μέτρων για παιδιά του Δημοτικού.
  • Δρόμος δυναμικού Βαδίσματος και Υγείας 4χλμ. για όλους κατά μήκος της παραλίας.

 

  • Εγγραφές
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής από Παρασκευή 5 Μαϊου έως και Δευτέρα 29 Μαίου.
Εγγραφές θα πραγματοποιούνται επίσης Παρασκευή 2 Ιουνίου – και Σάββατο 3 Ιουνίου από 9πμ – 9μμ στα γραφεία της διοργανώτριας Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ (παραλία Τυρού Αρκαδίας).

Σε όλους τους αθλητές θα δωθούν μετάλλια και έπαινοι συμμετοχής. Επίσης προαιρετικά όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.

  • Διαμονή – εστίαση

Μέσα από το site θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στους αθλητές, συνοδούς, επισκέπτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ), και φυσικά πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας.

Μαζί με το πακέτο του αθλητή θα διανέμεται έντυπος οδηγός αγώνα με όλες τις πληροφορίες των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα και τις προσφορές – εκπτώσεις που έχουν εξασφαλίσει για εσάς.

  • Σημαντικά

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα μοιραστούν μπουκάλια νερό, ισοτονικό ποτό, και μπανάνες.

Σας παραθέτουμε σχεδιάγραμμα της διαδρομής με μερικές πρώτες χρήσιμες πληροφορίες. όπως και τα υψομετρικά στοιχεία της.